Hulp nodig bij uw belastingaangifte? - Vogelasiel

Ga naar de inhoud

Hulp nodig bij uw belastingaangifte?

Hulp nodig bij uw belastingaangifte?

Net zoals afgelopen jaren zal ook dit jaar Vogelasiel Bergen weer hulp bieden bij het invullen van de belastingaangifte over het afgelopen jaar, oftewel 2021. Per aangifte wordt een eigen bijdrage van € 20,- gevraagd. Onze vrijwilligers bieden ondersteuning, maar de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor de juiste invulling van uw belastingpapieren ligt uiteraard bij u zelf.

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van de hulp, meldt u dan aan voor 9 maart a.s. Dit kan tussen 17.00 uur en 20.00 uur via tel.(0485) 34 29 25. Na de aanmeldingstermijn ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw aanmelding met een lijst van papieren, die we nodig hebben voor het invullen van het aangifteformulier.


Wanneer en waar?

Evenals voorgaande jaren zullen onze vrijwilligers de belastingaangiften op afstand invullen.
U kunt u de benodigde papieren voor 21 maart in een envelop in de brievenbus bij het Vogelasiel doen of laten doen. Alleen wanneer u daar niet voor in de gelegenheid bent halen wij ze bij u op. Nadat onze vrijwilligers  de aangifte voor u ingevuld hebben, worden de papieren weer bij u thuis bezorgd. Hoe e.e.a. werkt dat kunt u lezen in de brief die u na aanmelding van ons ontvangt.
Copyright Vogelasiel Bergen L. 2018
Terug naar de inhoud