Agenda - Vogelasiel

Ga naar de inhoud

Agenda


2022

Traditionele Vogelkijkdag Vogelasiel Bergen L.
Vrijdag 30 december organiseert het Vogelasiel Bergen L. na 2 jaar weer haar traditionele Vogelkijkdag, deze keer niet vanaf de boot maar vanuit de huifkar, voor kinderen en volwassenen onder leiding van gidsen. Er is, voordat de huifkarren voor een mooie tocht door de Maasduinen vertrekken, ook weer de mogelijkheid om gezamenlijk te ontbijten.

Wanneer                                       : vrijdag 30 december

Aanvang                                       : ontbijt 8.30 uur          huifkartocht   9.30 uur
Opstapplaats                                 : Blokhut ’t Degensven, De Flammert 1041,5854 NA Bergen (Blokhut Jong Nederland   Bergen)
Terugkomst opstapplaats                : ca. 12.00 uur

Kosten                                          : tocht met ontbijt € 15,-  alleen de tocht € 7,-   inclusief consumptie
Aanmelden                                    : tot 15 december
Als je zelf een verrekijker of vogelgids hebt dan kun je deze natuurlijk meebrengen, heb je zelf geen dan zij er een paar reserve exemplaren aanwezig.
Graag zien wij uw opgave tegemoet voor 15 december. Het bedrag kan overgemaakt worden naar rekening NL94 RABO 0101808690 ten name van Stichting Vogelasiel Bergen-L. Graag bij de aanmelding het aantal personen vermelden en of het gaat om alleen de huifkartocht of de combinatie met het ontbijt. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van betaling. Houd er rekening mee dat we een beperkt, 50 personen, aantal plaatsen hebben en VOL=VOL. Meer informatie is te vinden op www.vogelasielbergen.nl.
Tot ziens op 30 december.
Stichting Vogelasiel Bergen-L

Copyright Vogelasiel Bergen L. 2018
Terug naar de inhoud